11. SVIBNJA 2012. 18:55h

Beyonce je najseksi mama, a Clooneyjeva cura ima najseksi noge

Foto

Trach
0

Tekst

Najpoznatiji brend donjeg rublja na svijetu, Victoria's Secret, objavio je svoju tradicionalnu, sedmu po redu, godišnju listu seksi ljudi.

Po njima je najseksi glumica Charlize Theron, najseksi o─Źi ima Jennifer Lawrence, a usnice Amanda Seyfried. Za najseksi noge proglasili su one Stacy Keibler (nova djevojka Georgea Clooneya), najseksi stil ima Blake Lively, a smisao za humor Emma Stone.

Za najseksi mamu proglašena je, naravno, Beyonce.

A jedna od najljep┬Üih Victorijinih an─Ĺela, Doutzen Kroes, otkrila je portalu Fashionista ┬Üto je njoj najseksi.

- Najseksi se osje─çam u crvenom rublju. Ono mi uvijek daje dodatno samopouzdanje - rekla je Doutzen.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!