3. SVIBNJA 2012. 19:22h

Balotelli s ljubavnicom stigao kući zaručnici

Mario Balotelli i Rafaella Fico

Foto

Trach
0

Tekst

Mario Balotelli, nogometaš Cityja, ponovo se našao u ljubavnom trokutu zbog kojeg je, čini se, prekinuo zaruke sa svojom djevojkom Raffaellom Fico. Talijan je navodno krenuo u noćni provod bez svoje djevojke, a viđen je u društvu starlete Chloe Evans s kojom je nedavno imao aferu. Mario se vratio kući, i to u pratnji sporne djevojke, a njegova je zaručnica na to poludjela te mu nije dopustila da uđe u kuću, pa je provalio kroz garažna vrata.

Velika svađa nastavljena je u kući. Povrijeđena Raffaella nasrnula je na svog nevjernog partnera i bacila zaručnički prsten u smeće. Srećom, policija je brzo došla.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!