6. RUJNA 2013. 11:22h

Ashton Kutcher zaprosio Milu Kunis iako još nije razveden od Demi?

mila kunis ashton kutcher

Foto

Trach
0

Tekst

Mila Kunis je prije nekoliko dana postala zaručnica zgodnog Ashtona Kutchera. Zaprosio ju je prije nekoliko dana, a taj romantični čin najavljivao je već nekoliko puta.
 
Mila je snimljena sa zlatnim prstenom na zaručničkom prstu, a Ashton ju je navodno zaprostio za njen 30. rođendan koji je bio 14. kolovoza.
I ako je to istina, par se neće moći vjenčati uskoro jer Ashton još nije službeno razveden od Demi Moore.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!