RAZVOD

18. SVIBNJA 2007. 18:28h

Anne Heche se razvodi od Coleya Laffoona

Tekst

Razvod Anne Heche od Coley Laffoona, pretvorio se u pravi skandal i iznošenje obiteljskog prljavog rublja.

Coley Annu naziva lo┬Üim roditeljem s bizarnim pona┬Üanjem, dok Anna za njega govori da ┬×eli od nje dobiti ┬Üto vi┬Üe novaca.

Laffoon je zahtjev za razvod podnio u velja─Źi ove godine, nakon pet godina braka, a od Anne potra┬×uje 33 000 dolara za alimentaciju i skrbni┬Ütvo nad njihovim 5-godi┬Ünjim sinom Homerom.

"Anne je jako ljuta na mene, i u toj ljutnji ne razabire i ne razumije što je najbolje za našeg sina Homera" - izjavio je Coley.

Anna pak njega naziva la┬×ljivcem koji tr─Źi samo za novcem, jer u sve vrijeme braka on nije ┬×elio na─çi posao jer se navodno brinuo o djetetu.

Laffon je navodno ostavio karijeru fotografa kako bi odgajao sina, a zara─Ĺivao bi oko 6 000 dolara godi┬Ünje, dok je Anne zara─Ĺivala 81 000 dolara po epizodi serije Men in Trees.

Uz to, Laffon tvrdi da se Anne znala pona┬Üati bizarno i neodgovorno, te nije htjela potra┬×iti stru─Źnu pomo─ç.

Heche je trenutno u vezi s kolegom glumcem iz serije, Jamesom Tupperom, koji je za People magazin izjavio da njihova romanca nije po─Źela dok se nisu razveli.

Tupper se razveo od svoje ┬×ene pro┬Üle godine, dok je Heche bila poznata po lezbijskoj ljubavnoj vezi s Ellen DeGeneres.

 

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!