1. SIJENJA 2012. 14:54h

Angelina Jolie napisala priču o pokojnoj majci

Foto

Trach
0

Tekst

Otkako joj je prije pet godina preminula mama, Angelina Jolie počela je zapisivati sjećanja i priče koje je vežu uz mamu Marcheline Bertrand.

– Zapisivala sam naše zgode i sve što me podsjeća na nju. Pretvorila sam to u priču i čvrsto odlučila kako s tim nikada neću izaći u javnost. Tako komuniciram s njom i to je samo moje – izjavila je glumica. Redateljica filma "U zemlji krvi i meda" trenutno je najviše okupirana promocijom i premijerama filma u kojem glavne uloge igraju Goran Kostić i Zana Marjanović.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!