28. RUJNA 2014. 17:49h

Ana Batarelo bori se za titulu Miss Earth na Filipinima

Foto

Trach
0

Tekst

Fotomodel godine, Ana Batarelo će predstavljati Hrvatsku u studenom na svjetskom izboru Miss Planet of the Earth na Filipinima. Najljepša žena na ovom izboru će se brinuti o zaštiti okoliša.

Njezine pripreme za izbor razlikuju se od priprema ostalih naših ljepotica koje odlaze na svjetske izbore ljepote i predstavljaju Hrvatsku.

Za portal scena.hr rekla je da će dati svoj maksimum i da se nada da će uspjeti ostvariti svoje snove, ciljeve i želje.

"Na izboru sudjeluju djevojke iz 120 zemalja svijeta, a samo će ih pet dobiti titulu. Nadam se da ću se u Hrvatsku vratiti s jednom titulom" kaže lijepa Ana.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!