VJENČANJE

20. SVIBNJA 2007. 16:03h

Amy Winehouse se udala u tajnosti

Tekst

Pjevačica Amy Winehouse udala se u tajnosti za svog zaručnika Blakea Fieldera.

Pjevačica poznata po hitu "Rehab" udala se nakon osam mjeseci zaruka. Vjenčanje je bilo samo civilno, a održalo se na Floridi.

Prije par dana, pjevačica je uporno negirala da će se udati, govoreći da je put na Floridu sa šest prijatelja samo odlazak na odmor.

Ali spin.com prenosi da se pjevačica u tajnosti udala na privatnoj ceremoniji.

Amy je trenutno završila malu turneju po Sjevernoj Americi, a priprema se za seriju novih koncerata koji će uključivati Glastonbury, Oxegen i druge gradove.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!