CRNKA POSTALA PLAVUĹ A

10. SIJEčNJA 2008. 14:10h

Amy Winehouse obojila kosu u plavo

Tekst

PjevaÄŤica je izvadila umetke iz kose, skratila i obojila u plavo.

Amy Winehouse zamijenila je svoju prepoznatljivu crnu boju kose novom bojom. I to ni više ni manje, nego plavom.

Platinasto plava Amy na drastiÄŤnu promjenu vjerojatno se odluÄŤila nakon posjeta Karibima, piše People. Sunce i odmor moĹľda su je natjerali da i u svom Ĺľivotu posvijetli neke stvari pa je krenula od kose.

Sad kad je plava, još se više ističe obilno nanijet tuš na njenim očima. Uz njen svijetli ten izgleda još strašnije nego prije.

Nedavno je pjevačica na odmor povela bivšeg dečka Georgea Robertsa. Njezin muž, koji je još uvijek u zatvoru, poludio je kad je čuo što je Amy učinila. Vjerojatno je obnova zavjeta koju su planirali sada upitna.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!