30. TRAVNJA 2012. 17:54h

Aleksandra i Stanija izbačene iz Survivora zbog lažne tučnjave

Foto

Trach
0

Tekst

Mi smo to smislile kako bi mene izbacili, ali zbog mene su izbacili i Staniju. Znala sam da je zbog ugovora jedini način da odem iz showa bio da nekoga fizički povrijedim. Još drugi dan molila sam da me izbace, čak sam i razmišljala da slomim nogu kako bih mogla doma. Onda mi je palo na pamet da se potučem s nekim, rekla je Aleksandra Nakova za srpski Blic. Makedonka i Stanija najbolje su se slagale tijekom showa pa kažu kako je bilo logično da se one tako nešto dogovore. Pravile su se da se svađaju zato što je Stanija 'izdala' povjerenje Radovana i Nakove kad je svima rekla da se oni ljube. Zbog toga su se i potukle pred svima te su diskvalificirane zbog kršenja pravila igre.

- Ona mi je bila kao sestra. Rekla sam joj da me uvrijedi, zbog čega bi se navodno posvađali pa bi je ja udarila i onda bi me izbacili iz showa. Bile smo uistinu bliske i ona je na to pristala, ali nažalost zajedno sa mnom izbacili su i Staniju. To nismo očekivale i bilo mi je jako žao zbog toga jer je ona htjela ostati i boriti se do samog kraja - rekla je Aleksandra.

Da su djevojke ostale u dobrim odnosima pokazuje i to što planiraju zajedno živjeti u Beogradu.
 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!