14. LIPNJA 2013. 13:48h

Aleks Grdić: Idem na novu plastičnu operaciju, ali neću reći koju

Foto

Trach
0

Tekst

- Mislim da su plastične estetske operacije savršene u određenim godinama i da samo ljude mogu usrećiti. Smatram da kad jednom kreneš, ne možeš stati. To je kao s autom, imaš dobar auto, ali želiš još bolji - rekla je Aleksandra Grdić (32) za iNMAGAZIN. 

Manekenka kaže da želi još plastičnih operacija, no ne želi otkriti koji dio tijela bi popravljala. Dodaje kako poznaje mnogo muškaraca koji obilaze ordinacije estetskih kirurga i obavljaju zahvate, a o tome šute 'kao zaliveni'.

 

  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!