16. TRAVNJA 2012. 21:34h

Zbog požara u kabini zrakoplov je morao sletjeti, 15 ozlijeđenih

Foto

Svijet
0

Tekst

Petnaest je putnika ozlijeđeno na letu za Orlando na Floridi nakon što je zrakoplov Virgin Atlantica morao hitno sletjeti na aerodrom Gatwick u Engleskoj, javlja SkyNews

Zrakoplov se vratio u zračnu luku dva sata nakon polijetanja zbog požara koji je izbio u kabini. Prilikom slijetanja, 15 je putnika ozlijeđeno. 

Petero njih ima ozljede gležnja, petero je ozlijedilo kralježnicu, dvoje rebra, a dvoje se žalilo na bolove u trbuhu. Među ozlijeđenima je i jedno dijete koje je slomilo nogu. 

– Od 15 ozlijeđenih putnika 14 ih je prevezeno u dva centra za traumatologiju – rekla je dr. Jane Pateman, glasnogovornica ambulante zračne luke.
 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!