`FAN´ MICHAELA JACKSONA

1. SIJENJA 2010. 22:08h

Zaradio kaznu zbog plesanja na policijskom vozilu

Prije Michaela Jacksona bijele čarape nošene uz crno odijelo su bile veliki no-no. Sve se to promijenilo 1995. kada je svijet ugledao njegov moonwalk upotpunjen stylingom koji je uključivao crni šešir nakošen naprijed te bijele čarape uz crne hlače i cipele.

Foto

Svijet
0

Tekst

Pijani mladić iz Britanije završio pred sudom zbog imitiranja plesa Michaela Jacksona koji je uključivao brojne nagle pokrete zdjelicom.

Mladić od 18 godina popeo se na policijsko vozilo gdje je izveo svoju imitaciju Michaela Jacksona koja je uključivala brojne brze pokrete zdjelicom kako piše the Daily Telegraph.

Rasplesani obožavatelj Michaela Jacksona, imenom Benjamin Webb, koji je evidentno bio pod utjecajem alkohola, navodno je vrlo vjerno, odradio svoju impersonifikaciju poznate američke pop zvijezde, no policajci koji su se nalazili u automobilu na čijem se poklopcu motora odvijala plesna točka, nisu bili pretjerano impresionirani.

Odlazi s brisačem u rukama

Pijanog su Benjamina, nakon što je izveo svoj dinamični ples, policajci skinuli sa poklopca motora svojeg automobila, ali ne i prije nego što je intoksificirani obožavatelj lika i djela Michaela Jacksona uspio otrgnuti jedan brisač sa vjetrobranskog stakla.

- Policajci nisu bili impresionirani niti zabavljeni njegovom izvedbom, pa su ga uhitili. Nisu znali što je bilo toliko smješno da se optuženik, tokom službenog ispitivanja, morao cijelo vrijeme smijati - izjavila je pred sudom tužiteljica Louis Pinder.

Skupo platio pokrete zdjelicom

Rasplesani je Benjamin, pred sudom izjavio kako se osjeća krivim po točki optužbe te je zaradio novčanu kaznu od 953 funte.


- Žao mi je zbog onog što sam učinio - izjavio je skrušeno pred sudom nakon što se otrijeznio.

Nije znao obrazložiti što ga je ponukalo da izvede svoj neobični ples na službenom policijskom vozilu, pa su se svi složili kako se jednostavno radi o prevelikoj količini alkohola u krvi.

- Nastavio je plesati na način koji se može opisati kao sličan Michaelu Jacksonu. Policajci su spomenuli odre?eni broj zdjeličnih pokreta - izjavila je Louis Pinder.


 

Dalje.com
1/0