23. KOLOVOZA 2015. 11:55h

Vojnici Ujedinjenih arapskih Emirata oslobodili britanskog taoca u Jemenu

Jemen

Foto

Svijet
0

Tekst

Britanskog taoca oslobodile su u Jemenu u vojnoj operaciji snage Ujedinjenih Arapskih Emirata, izjavio je u nedjelju britanski ministar vanjskih poslova Philip Hammond.

"Drago mi je da mogu potvrditi da su britanskog taoca zato─Źenog u Jemenu oslobodile snage UAE-a", izjavio je Hammond u priop─çenju.

Talac ─Źiji identitet ministar nije otkrio niti je iznio detalje o njegovu zato─Źenju ili osloba?anju, "┼żiv je i zdrav", rekao je Hammond.

"Jako smo zahvalni UAE-u na njihovoj pomo─çi", dodao je šef britanske diplomacije koji se u nedjelju nalazio u Teheranu gdje je ponovno otvorio veleposlanstvo svoje zemlje.

 

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!