MITSKA EL CHUPACABRA

3. RUJNA 2009. 17:01h

VIDEO: U Teksasu pronađeno biće koje siše krv?

El Chupacabra

Foto

Svijet
0

Tekst

Muškarac iz Teksasa pronašao je u svom kokošinjcu biće koje nalikuje psu, a čiji je zadatak za života bio da siše krv.

Lynn Butler, državljanin Teksasa, vjeruje kako je pronašao tijelo legendarne El Chupacabre. El Chupacabra se smatra mitskim bićem čiji je zadatak za života bio da siše krv.

U posljednih nekoliko godina zabilježeno je nekoliko pojavljivanja ovog mističnog bića, međutim, znanstvenici i dalje tvrde kako je urbani mit ostao ono što je i bio - priča za zastrašivanje djece.
Preparator iz Teksasa, Jerry Ayer, tvrdi kako do sad nikada nije ugledao biće slično ovome, no, za njega u svim krajevima SAD-a postoji opis.

Neki zvijer opisuju kao psa, neki kao guštera, glodavca ili slično, no u svim opisima postoji nešto zajedničko - naglašeni očnjaci.

Butler tvrdi kako je zvjer pronašao u svom kokošinjcu prije nekoliko mjeseci, kada se biće odlučilo nahraniti pernatim životinjama.

VIDEO: U Teksasu pronađeno mitsko biće?

Prijatelji Butler i Ayer odlučili su se kako bi zvijer bilo najbolj preparirati i izložiti javnosti, dok Ayer priznaje kako mu biće nalikuje kojotu koji je mutirao.

Osim u SAD-u, priče o Chupacabri postaje u Rusiji i u nekim Južnoameričkim zemljama, odakle je legenda i potekla.

U posljednih nekoliko godina zabilježeno je nekoliko pojavljivanja ovog mističnog bića, međutim, znanstvenici i dalje tvrde kako je urbani mit ostao ono što je i bio - priča za zastrašivanje djece.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!