29. KOLOVOZA 2012. 19:58h

Uragan Isaac oslabio kretanje prema unutrašnjosti

Srušeni su mostovi i poplavljene prometnice

Foto

Svijet
0

Tekst

Uragan Isaac malo je oslabio dok se polako kretao preko jugoistočnog dijela savezne države Louisiane prema unutrašnjosti, izvijestio je Nacionalni centar SAD-a za uragane.

U deset sati u srijedu prijepodne, po lokalnom vremenu, središte Isaaca bilo je na oko osam kilometara od Houme u Lousiaini i oko 80 kilometara jugo-jugoistočno od New Orleansa, priopćio je centar.

Isaac se kreće prema sjeverozapadu brzinom od oko devet kilometara na sat i očekuje se da će se nastaviti tako kretati tijekom noći. Vjetrovi uragana Isaac dostižu brzinu od 120 kilometara na sat. (Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!