12. SIJENJA 2012. 20:55h

Uhićen čovjek koji je ostavio oružje u dvorani Borik:Nikog nisam htio ubiti

Srpski specijalci na ulicama Beograda

Foto

Svijet
0

Tekst

Policija Republike Srpske uhitila je Božidara Stanišljevića (64), dežurnog radnika u banjolučkom sportskom centru Borik, kojega sumnjiči da je vlasnik arsenala oružja pronađenog dan prije ceremonije proslave 20. obljetnice RS-a. Podsjetimo, mediji su špekulirali da se tim oružjem planirao atentat na Milorada Dodika i Borisa Tadića.

“Nisam kriv! Oružje je ostalo još iz rata, tamo sam ga samo krio. Nikoga nisam htio ubiti”, prenosi Stanišljevićeve riječi beogradski list Kurir.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!