19. TRAVNJA 2012. 17:58h

U velikoj međunarodnoj akciji zaplijenili 43 tone hašiša

Hašiš zapjenjen u Šestinskom dolu

Foto

Svijet
0

Tekst

Kanadska policija izvjestila je kako je u međunarodnoj akciji zaplijenjeno 43 tone hašiša, čija se vrijednost procjenjuje na oko 860 milijuna dolara. Količina hašiša dostatna je za 34 milijuna doza, odnosno 34 milijuna ljudi moglo bi je konzumirati jednom ili više puta.

Droga čije je odredište bio Montreal i Halifax zapljenjena je u Pakistanu, Belgiji, Italiji i Kanadi. U akciji imena Casius uhićeno je osam stanovnika Montreala je koji će biti optuženi za zavjeru te za posjed i unošenje droge u zemlju, s namjerom preprodaje.

Istraga je započela još 2009. godine a najveći dio zapljenjenog hašiša porijeklom je bio iz Pakistana.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!