17. SRPNJA 2012. 11:45h

U pucnjavi u Torontu dvije osobe ubijene, devetnaest ranjeno

Foto

Svijet
0

Tekst

Dvije osobe, među kojima jedna malodobna, ubijene su, a devetnaest je ranjeno u pucnjavi u Torontu, krvavom izgredu kakva još nije bilo u najvećem kanadskom gradu, izvijestila je policija u noći na utorak.

"Dvije osobe su izgubile život u razmjeni vatre" na jednoj zabavi, piše načelnik policije Bill Blair u poruci na Twitteru. "Ubijeni su dvadesetogodišnji mladić i tinejdžerica", rekao je.

Pucnjava je izbila u istočnom dijelu grada nakon svađe na roštiljanju na kojemu je sudjelovao veći broj ljudi.

Tijekom zabave na koju je bilo pozvano više od 200 ljudi, izbila je svađa između nekolicine gostiju, nakon čega je uslijedila pucnjava, rekao je policijski načelnik. "Ovo je najteži izgred u kojemu je korišteno vatreno oružje" u Torontu, kazao je. "Te su noći ranjene mnoge nedužne osobe".

Postaja CityNews javlja da je jedna dvadesetogodišnjakinja ranjena hicem u leđa, a najmanje osam osoba od 18 do 25 godina s prostrijelnim ranama primljeno je u bolnicu.

Policija je uhitila jednu osobu i traga za najmanje dvije za koje sumnja da su otvorile vatru, dodaje Blair. (Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!