29. LIPNJA 2012. 12:50h

U poplavama u Engleskoj poginula jedna osoba

Foto

Svijet
0

Tekst

Žestoke oluje s poplavama uzrokovale su u četvrtak smrt jednog muškarca u središnjem dijelu Engleske, dok je željeznički i cestovni promet između Škotske i ostatka zemlje i dalje jako otežan u petak.

Muškarac od 66 godina utopio se u četvrtak dok se pokušavao vratiti kući u bujici nakon što je izašao iz automobila na poplavljenoj cesti u Shropshireu.

Oluje su zahvatile sjeverni i središnji dio Engleske, Škotske i Sjeverne Irske. Gotovo 15.000 domova ostalo je bez struje. Nekoliko cesta zatvoreno je, a evakuirane su stotine kuća.

Vlakovi između Newcastela i Edinburgha otkazani su u petak dok željezničarske službe ne poprave kolosijeke. (Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!