25. KOLOVOZA 2015. 23:30h

Tri osobe poginule, a četvero ranjeno u pucnjavi u Francuskoj

Francuska

Foto

Svijet
0

Tekst

Tri su osobe izgubile život a četiri su teško ranjene, me?u njima dvojica policajaca, u pucnjavi koja se u utorak dogodila u šatorskom naselju u Royeu, na sjeveru Francuske, doznaje se od mjesnih vlasti.

Okolnosti pucnjave još nisu rasvijetljene. Po iskazima svjedoka na mjestu doga?aja, u šatorskom naselju uz autocestu izbila je žestoka sva?a. Muškarac koji je možda bio pod utjecajem alkohola, otvorio je vatru a policajci su stigli nakon dojave.

Poginuli su muškarac, žena i malo dijete. Ranjeni su muškarac koji je prvi zapucao, dijete i dvojica policajaca.

 

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!