LOVA NE SMRDI?

7. OUJKA 2007. 13:24h

Tinejdžer praznio crijeva pred njemačkom bankom

Tekst

Policija je pritvorila 18-godišnjaka koji je nekoliko puta ispraznio crijeva u predvorju banke u Eggmuehlu.

Policija kaže da je tinejdžer ?polog? ostavio već 8 puta, uvijek pred bankomatom. Uhvaćen je tek nakon što je banka ugradila video nadzor koji ga je snimio u akciji.

Kasnije ga je jedna od zaposlenica banke primijetila kad je ulazio u lokalni autobus. Odmah je nazvala policiju. Mladić je zadržan baš dok je silazio s autobusa. Optužen je za vandalizam. Nije poznato koje motive je imao za taj čin.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!