25. OUJKA 2012. 19:10h

Švedska: Napali je na autobusnoj stanici, odvukli u šumu i silovali

Foto

Svijet
0

Tekst

Iznimni brutalno silovanje dogodilo se u subotu ujutro u Örnsköldsviku, gradu na sjeveru Švedske. Skupina muškaraca napala je 24-godišnju ženu na autobusnoj stanici te ju odvukla u obližnji park, bacila na zaleđeno tlo i silovala, prenosi švedski portal The Local.

Sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima, između jedan i dva sata. Zasad nitko nije uhićen. Policija još nije sigurna koliko je točno muškaraca sudjelovalo u silovanju, samo da ih je bilo više. Žrtva je pretrpjela veliki šok, traumatizirana je pa policija ne želi žuriti s ispitivanjem, no više informacija uskoro bi trebalo biti poznato.

Osim psihičkog šoka, žena je pretrpjela i tjelesne ozljede te je prebačena u bolnicu.

- Ozlijeđene su joj ruke i noge, na primjer. Pregledana je u bolnici no više nije ondje - otkrio je Lars-Åke Lemón, zamjenik glavnog istražitelja.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!