8. LIPNJA 2010. 08:50h

Šokantna prosidba: Nesuđene mladence pogodio grom

Foto

Svijet
0

Tekst

Ljubavni par iz Tennesseeja i nesuđeni mladenci, nastradali su u petak, kada ih je u šetnji planinom, udario grom.

Richard Butler je toga dana pripremio prekrasno iznenađenje za svoju djevojku, i odveo je u šetnju na njezino najdraže mjesto, planinu Max Patch, sa namjerom da je zaprosi. Upravo kada se Richard spremao kleknuti i zaprositi svoju nesuđenu nevjestu Bethany Lott, oboje ih je pogodio grom.

- Sve se zacrnilo. Okrenulo me je za 180 stupnjeva i bacilo nekoliko metara unatrag. Dimilo mi se iz cipela, a stopala kao da su mi gorjela - ispričao je Butler. Na tren je pomislio kako je samo njega pogodio grom, a potom je ugledao Bethany, koju je grom pogodio izravno, kako leži u travi.

- Dopuzao sam do nje i okrenuo ju. Oživljavao sam ju 15-ak minuta, ali kažu da je odmah preminula - kaže Butler.

AFP-.--.-Svog idealnog partnera možete naći tamo gdje biste ga najmanje očekivali
Svog idealnog partnera možete naći tamo gdje biste ga najmanje očekivali
Photo javno165  

Richard je odabrao to mjesto za prošnju jer je Bethany izjavila kako bi se baš tamo htjela jednog dana udati.

- Obožavala je prirodu. Zadnje riječi koje mi je rekla, 30-ak sekundi prije no što nas je pogodio grom bile su: Pogledaj, dušo, zar nije predivno - kaže Butler.

- Pokušao sam se ljutiti na Boga, ali ne mogu. Osjećam da sam dužan Bethany nastaviti sa životom, biti sretan i produktivan te činiti dobro koliko mogu, kao što bi to i ona radila - riječi su Richarda Butlera.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!