16. LIPNJA 2013. 13:12h

Putin želi ojačati odnose s Iranom nakon pobjede Rohanija

Foto

Svijet
0

Tekst

Ruski predsjednik Vladimir Putin čestitao je u nedjelju Hasanu Rohaniju na pobjedi na predsjedničkim izborima u Iranu i pozvao na jačanje odnosa s Rusijom.
"Putin je kazao da je uvjeren kako će novi predsjednik poraditi na prosperitetu Irana, prijatelja Rusije, te učvršćivanju veza" između dvije zemlje, priopćio je Kremlj citirajući ruskog predsjednika u poruci upućenoj Hasanu Rohaniju.

"Ruski predsjednik je također potvrdio spremnost da učini korak naprijed u razvoju suradnje korisne za dvije zemlje u različitim područjima, u interesu regionalne sigurnosti i međunarodne stabilnosti", ističe Kremlj.

(Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!