RASPJEVANI PREMIJER

6. VELJAE 2009. 11:47h

Putin pjevao pjesme ABBA-e na privatnom koncertu

Foto

Svijet
0

Tekst

U Moskvu je stigao australski bend Bjorn Again koji izvodi pjesme ABBA-e. Putin se nije dizao sa sofe, ali je znao sve riječi pjesama.

Vladimir Putin, bivši ruski predsjednik i sadašnji premijer strastveni je obožavatelj ABBA-e, javlja Telegraph.

Njegovi su pomoćnici u Rusiju pozvali australski bend Bjorn Again, koji izvode pjesme ABBA-e. Analitičari smatraju da bi to saznanje moglo narušiti Putinov imidž strogog političara.

- Primio sam telefonski poziv. Glas na telefonu rekao je Kremlj… Rusija… Moskva… Želimo vaš bend - rekao je Rod Stephens, osnivač benda Bjorn Again.

Zgrada u kojoj se koncert trebao održati bila je prepuna vojske, a glazbenicima su pregledali sve stvari. Ispred pozornice bile su smještene sofe ispred kojih je bila bijela zavjesa, tu je sjedio premijer Putin. Na sebi je imao odijelo i bio je u društvu žene.

- Putin je znao riječi svake pjesme i pjevao s nama 'Waterloo', 'Mamma Mia' i 'Dancing Queen'. Bio je jako dobre volje - ispričala je Jennifer Robb, članica benda.

Koncert je trajao samo sat vremena, a bend je zaradio 20 000 funti.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!