POVRATAK PREMIJERA

8. O×UJKA 2007. 15:29h

Prodi pridobio parlament za vojnu misiju

Tekst

Zastupni─Źki dom talijanskog Parlamenta usvojio je prijedlog zakona o nastavku financiranja talijanskih vojnih misija u Afganistanu.

Talijanska vlada premijera Romana Prodia osvojila je jedan od dva Parlamenta u vezi financiranja vojne misije u Afganistanu.

Zastupni─Źki dom usvojio je prijedlog s 524 glasa za i samo 3 protiv. Prijedlog zakona sada ide na glasovanje u Senat gdje Prodi ima tijesnu ve─çinu.

U okviru NATO misije u Afganistanu Italija je ve─ç poslala svojih 1.900 vojnika.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!