21. TRAVNJA 2012. 19:09h

Obitelji se okupile kako bi odale počast poginulima u padu zrakoplova

Foto

Svijet
0

Tekst

Stotine rođaka okupilo se u subotu u glavnom gradu Pakistana kako bi odali počast za 127 osoba koje su dan ranije izgubile živote u padu Boeinga 737 u blizini zračne luke u Islamabadu, prenio je Reuters.

- Došao sam po ujakovo tijelo. Bio mi je kao otac, a ne ujak. Podržavao nas je, nitko neće moći ispuniti ovu prazninu - rekao je mladić koji je ostao bez najbližeg rođaka.

Vlasti su objavile da je nesreću najvjerojatnije uzrokovalo nevrijeme, no to će se sa sigurnošću moći potvrditi tek kada se analizira sadržaj crne kutije koja je jučer pronađena u blizini olupine zrakoplova. Minustar unutarnjih poslova obećao je da će se provesti opsežna istraga o nesreći i otkriti okolnosti koje su do nje dovele.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!