1. TRAVNJA 2012. 17:00h

Njemačka policija uhitila ubojicu jedanaestogodišnje djevojčice

Foto

Svijet
0

Tekst

Njemačka policija uhitila je Davida H. (18) koji je priznao da je silovao i ubio 11-godišnju djevojčicu Lenu u gradu Emdenu. Uhićen je jučer, a policija tvrdi kako imaju i dokaze protiv njega, javlja Bild. 

Policiji je poznat od prije zato što je u studenome 2011. godine pokušao silovati ženu koja je trčala. Prije njega uhićen je bio 17-godišnjak no on je nakon nekoliko dana pušten jer je dokazano da je nevin. 

Podsjetimo, tijelo malene Lene pronađeno je prošlu subotu navečer u javnoj garaži pokraj multipleks-kina, nedaleko od parka do kojega su se djevojčica i njezin vršnjak dovezli biciklima. Snimka s nadzorne kamere prikazala je sumnjivog muškarca u tamnoj odjeći sa kapuljačom na glavi. Dječak koji je Leni tog dana pravio društvo roditeljima je ispričao o njezinom nestanku, nakon čega su oni o tome obavijestili Lenine roditelje.
 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!