NESPORTSKO PONAŠANJE

9. OUJKA 2007. 01:08h

Navijač kaznio dječji faul karate udarcem

Tekst

Nijemac se toliko uzrujao zbog faula tijekom dječje utakmice da je uletio u teren i karate udarcem nokautirao 8-godišnjeg dječaka.

No, nije stao samo na udarcu. 42-godišnji muškarac još je i skočio na dječaka koji je počinio faul. Roditelji druge djece morali su ga odvući od jadnog dječaka koji je u najgorem slučaju zaslužio samo žuti karton. Da nije bilo roditelja, dječak bi zadobio i teže ozljede.

- čini se da je muškarac u rodu dječaka koji je fauliran, ali nije sve sasvim jasno u ovom trenutku - rekao je glasnogovornik policije gradića Hasloch. Ime grada doslovno prevedeno znači Rupa mržnje.

Dječak je pretrpio nekoliko masnica i ogrebotina, ali je, srećom, bez težih ozljeda. Još nije jasno hoće li se muškarca kazneno goniti zbog ovog incidenta.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!