21. KOLOVOZA 2015. 13:57h

Na Todorićevim trgovinama u Nišu grafiti: Ustašo, marš iz Srbije!

ivica todorić

Foto

Svijet
0

Tekst

U Nišu su na dvije trgovine lanca supermarketa "Idea", koji je u vlasništvu hrvatskog "Agrokora", tijekom noći na petak crnim sprejom ispisani uvrjedljivi grafiti, dok je u jednom od objekata razbijeno staklo i zapaljena su ulazna vrata, javila je u petak Radio-televizija Srbije (RTS).

Na više prodajnih dućana trgovinskog lanca "Idea" osvanuli su uvrjedljivi grafiti "Ustašo, marš iz Srbije", a ulaz jedne od trgovina je zapaljen, ali poslije očevida policija nije mogla potvrditi jesu li grafiti povezani s mogućim podmetanjem požara, navodi RTS.

Nakon policijskog očevida poruke su uklonjene, a glasnogovornica policijske uprave u Nišu rekla je agenciji Tanjug da je u tijeku potraga za nedidentificiranom osobom za koju se sumnja da je počinitelj.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!