22. SRPNJA 2012. 20:23h

Monstrum Holmes u izolaciji: Zatvorenici mu prijete, on pljuje na sve

Foto

Svijet
0

Tekst

James Holmes, osumnjičeni za ubojstvo 12 osoba na projekciji filma o Batmanu u Aurori, ne pokazuje kajanje, a u ćeliji za izolaciju u kojoj je smješten ponaša se iracionalno, prenosi agencija ANSA pisanje američkih medija.

>>Identificiran denverski ubojica<<

Holmes je smješten u izolaciju jer mnogi zatvorenici govore da ga žele ubiti, izvijestio je u petak list Daily News koji navodi i da, kako kaže izvor lista, Holmes "pljuje na stražare, pljuje na sve, ponaša se bizarno".

>>Napadač iz kina u posljednja 2 mjeseca legalno kupio 6000 komada streljiva<<

Tijekom njegove prve noći u zatvoru, drugi su zatvorenici zapjevali pjesmu u kojoj o Holmesu govore kao o "ubojici djece", što se odnosi na činjenicu da je u pokolju u mjestu Aurora u predgrađu Denvera ubijena i djevojčica u dobi od šest godina. "Svi govore da će ga ubiti i čekaju prigodu", rekao je listu Watne Medley, koji je netom pušten iz zatvora u kojem se nalazi Holmes. Holmes je u zatvor doveden pokriven crvenim ručnikom dva sata nakon pokolja u kinu dvorani.

>>SAD: U pucnjavi u kinu ubijeno deset, a ranjeno 40 osoba<<

Američki su mediji u nedjelju izvijestili da se tijekom ubilačkog pohoda u kinu Holmesova poluautomatska puška zaglavila te je morao uzeti manje smrtonosno oružje. Po izvorima američkih medija, poluautomatska puška koju je imao Holmes može ispaljivati 50 do 60 metaka u minuti. (Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!