SEKS SKANDAL

1. SIJENJA 2008. 17:17h

Malezijski ministar ne daje ostavku

Tekst

Chua Soi Lek je priznao da je on vrli ljubavnik s video kazeta koje su tijekom vikenda počele kružiti gradom.

Malezijski ministar zdravstva i vo?a druge po redu po snazi političke stranke u utorak je priznao da je uhvaćen u seks skandalu sa svojom ljubavnicom jer je sve ovjekovječeno na video vrpci, ali svejedno neće podnijeti ostavku.

Chua Soi Lek je priznao da je on vrli ljubavnik s video kazeta koje su tijekom vikenda počele kružiti gradom, izvješćuje službena novinska agencija Bernama.

Ispričao se ministru

No, Chua se ne želi odreći svog ministarskog položaja, dodajući da je razgovarao i ispričao se premijeru Abdullahu Ahmadu Badawiju zbog cijele stvari. Novinarima je rekao da je žena na snimci "osobna prijateljica" i zamolio ih da budu uvi?avni prema njegovoj obitelji.

Iako je njegova izvanbračna afera vrlo neugodna za vladu koja slovi za zagovornika obiteljskih vrijednosti u prilično konzervativnoj, većinski muslimanskoj naciji, prvi potez vlasti je pokretanje istrage kako bi se utvrdilo tko je snimio i distribuirao film. Strasti malezijskog ministra snimljene su kamerama postavljenim u hotelskoj sobi u južnoj državi Johor.

 

Dalje.com
1/0