24. LIPNJA 2012. 11:27h

Ljubuški: U sudaru motociklista i automobila poginule tri osobe

Od siline udara automobil koji je završio na krovu ostao je i bez jednog kotača.

Foto

Svijet
0

Tekst

Tri osobe iz Ljubuškog poginule su u prometnoj nesreći u kojoj su se u subotu navečer sudarili automobil hrvatskih prometnih oznaka i motocikl nedaleko toga grada u zapadnoj Hercegovini, izvijestili su u nedjelju iz MUP-a Županije zapadnohercegovačke.

U izravnome sudaru koji se dogodio na magistralnoj cesti oko 19.20 sati u mjestu Proboj poginuo je motociklist i vozačica automobila, dok je drugi motociklist podlegao ozljedama u Domu zdravlja u Ljubuškom.

Prema navodima iz MUP-a šestogodišnja kćerka vozačice iz automobila hrvatskih prometnih oznaka prošla je neozljeđena.

Očevid je obavila dežurna županijska državna odvjetnica i policijski službenici Policijske uprave Ljubuški. Promet na magistralnoj cesti zbog nesreće bio je zatvoren više od dva i pol sata. (Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!