30. LIPNJA 2010. 10:10h

Ljetovanje u Crnoj Gori za šest do 10 eura dnevno u malim hotelima

Sveti Stefan

Foto

Svijet
0

Tekst

Samo šest do osam eura u postsezoni i 10 do 11 eura u špici sezone plaćat će po noćenju turisti iz regije ove godine na crnogorskom primorju u malim hotelima i privatnom smještaju. Ministar turizma Crne Gore Predrag Nenezić, u razgovoru za beogradski Blic, predstavio je ponudu za sedmodnevno ljetovanje u Crnoj Gori u špici sezone za 70 do 77 eura.

- Svjesni da je turistima iz regije teže izdvojiti novac za ljetovanje, napravili smo specijalne aranžmane po vrlo niskim cijenama. Cijena tih aranžmana je od 42 do 49 eura u predsezoni i postsezoni, a od 70 do 77 eura u špici sezone. Ponuda uključuje i značajne popuste na željeznički i autobusni prijevoz, jeftinije usluge i popuste -kazao je Nenezić i dodao da se radi o malim hotelima i privatnom smještaju u mjestu po izboru.

Ovaj "recesijski" turistički paket trebao bi prije svega biti mamac za srpske turiste kojih svako ljeto gotovo milijun pohodi crnogorsku obalu. Za turiste veće platežne moći, Nenezić je za ovo ljeto najavio i otvaranje Svetog Stefana.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!