14. SRPNJA 2012. 10:35h

Kosovska policija zaplijenila 250 kilograma marihuane

Marihuana

Foto

Svijet
0

Tekst

Kosovska policija je kod kosovsko-srbijanskog graničnog prijelaza Merdare zaplijenila 250 kilograma marihuane, vrijedne 180 tisuća eura, i uhitila sedam osoba, izvijestio je u petak kosovski ministar unutarnjih poslova Bajram Rexhepi.

Droga je otkrivena u gumama utovarivača natovarenog na šlepere koji je vozio 24-godišnji državljanin Srbije I. J.

Akcija, koju je odobrilo Okružnog tužiteljstvo u Prištini, nastavljena je na području Prištine i Peći i u njoj su uhićeni ostali sumnjivci umiješani u taj slučaj. Među uhićenima su trojica državljana Srbije.

Policija je u akciji oduzela i sedam komada oružja, 187 metaka, kamion, tri vozila, utovarivač i oko 3000 eura.

Uhićenima je određen policijski pritvor od 48 sati, a policija nastavlja potragu za još nekoliko osoba za koje ima informacije da su bili dio kriminalne skupine.

Prošloga tjedna kosovska policija je zaplijenila 350 kilograma marihuane i uhitila nekoliko osoba. (Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!