14. TRAVNJA 2012. 18:57h

Julian Assange pokreće emisiju "The world of tomorrow" na RussiaToday

Foto

Svijet
0

Tekst

Osnivač Wikileaksa Julian Assange od utorka će voditi emisiju na internetskoj stranici RussiaToday. Planirano je deset epizoda emisije "The world of tomorrow" u kojima će Assange ugostiti brojne ličnosti čiji su identiteti nepoznati.

- Puno stvari o kojima smo izvještavali nisu pravilno prenešene u medijima, među relevantnima su RT i Al Jazeera - kazao je Assange.

- RT se okuplja publiku otvorenih svjetonadzora koji propitkuju ono što vide u medijima. Ponosni smo što smo dio Assangeovog projekta. Dali smo mu potpunu slobodu u uređivanju emisije. On je prava osoba za predstavljanje drugčijih načina razmišljanja gledateljima diljem svijeta - kazala je urednica Margarita Simonyan.

Assange se nalazi u kućnom pritvoru u Velikoj Britaniji, gdje čeka odluku o izručenju Švedskoj zbog optužbi za silovanje i seksualno napastvovanje.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!