20. KOLOVOZA 2015. 19:51h

Jedan azilant potrgao Kuran pa drugih dvadeset napalo njega i policajce

Foto

Svijet
0

Tekst

Jedanaest izbjeglica i šest policajaca ozlije?eno je u srijedu navečer tijekom sukoba me?u tražiteljima azila u centru za prihvat izbjeglica u gradu Suhlu u njemačkoj saveznoj pokrajini Tiringiji.

Skupina od dvadesetak tražitelja azila napala je u centru 25-godišnjaka iz Afganistana nakon što je on istrgnuo stranice iz Kurana i bacio ih u zahod, izjavio je glasnogovornik policije.

Nitko nije uhićen, navodi policija, a situacija se smirila u četvrtak.

 

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!