SRPSKI DU┼ŻNOSNICI U BIH:

6. O×UJKA 2007. 16:56h

Izjava o odbacivanju kolektivne krivice Srba u BiH

Tekst

Povod za ovakvu izjavu je osporavanje Republike Srpske nakon presude Me?unarodnog suda pravde.

Svi srpski predstavnici u vlasti Republike Srpske i Bosne i Hercegovine objavit ─çe zajedni─Źku izjavu o odbacivanju kolektivne krivice srpskog naroda za rat u BiH.

Najavio je to danas Milan Jeli─ç, predsjednik Republike Srpske.

Osim Jeli─ça, na konferenciji ─çe sudjelovati i predsjednik Vlade RS-a Milorad Dodik, predsjednik Narodne skup┼ítine RS-a Igor Radoji─Źi─ç, te predsjedavaju─çi Vije─ça ministara BiH Nikola ┼ápiri─ç i predsjedavaju─çi Predsjedni┼ítva BiH Neboj┼ía Radmanovi─ç.

Povod za ovakvu izjavu je osporavanje Republike Srpske nakon presude Me?unarodnog suda pravde u Haagu po tu┼żbi BiH protiv Srbije za genocid.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!