30. TRAVNJA 2012. 18:30h

Indija: Prevrnuo se trajekt s 200 putnika

Foto

Svijet
0

Tekst

U sjeverno-istočnom dijelu Indije, na rijeci Brahmaputra, prevrnuo se trajekt s oko 200 putnika, prenosi BBC. Najmanje 35 osoba je poginulo, dok se njih 75 smatra nestalima.

CNN prenosi kako je poginulo 40 osoba, a oko 100 se smatra nestalima.

Pretpostavlja se da je nesreća uzrokovana jakim vjetrom i olujnom kišom. U akciju spašavanja uključile su se i policija i vojska, no jaka struja rijeke otežava pronalazak nestalih osoba.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!