29. SRPNJA 2015. 10:33h

GNJUSNO: 8 Australaca optuženo za pedofiliju, djevojčicu zlostavljao i otac

Foto

Svijet
0

Tekst

Australska je policija u srijedu optužila osmero ljudi zbog stotina prekršaja protiv jedne maloljetne djevojke. Optužbe se kreću od seksualnog zlostavljanja do nedopuštenog snimanja, prenosi dpa.
 
Djevojka je u vrijeme zlostavljanja imala izme?u 11 i 13 godina, rekao je inspektor Glenn Feeney. "To je odvratan materijal. Ne može se opisati riječima", dodao je.
 
Policija je protiv osumnjičenih podigla ukupno 503 kaznene prijave. Me?u osumnjičenima se nalazi i otac djevojčice, koji je bio u središtu istrage. Policija je zaplijenila hard disk jednog od osumnjičenika, na kojem je bilo 200 tisuća video snimaka i više od 4 milijuna fotografija.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!