19. KOLOVOZA 2015. 09:43h

FOTO: Vladimir Putin na Krimu zaronio u znanstvenoj podmornici

Foto

Putin zaronio u ...
0

Tekst

Ruski predsjednik Vladimir Putin u utorak se tijekom posjeta Krimu pridružio posadi znanstvene podmornice kako bi "istražio" bizantsku olupinu.

Putin i skupina stručnjaka zaronili su u podmornici do olupine bizantskog broda iz 11. stoljeća, koju je ruski predsjednik nazvao fascinantnom. "Ovaj naš zaron podmornicom trebao bi ljude zainteresirati za povijest", rekao je Putin. Riječ je o njegovoj prvoj "istraživačkoj misiji" u maloj podmornici.

Ruska aneksija ukrajinskog poluotoka Krima 2014. godine izazvala je kritike me?unarodne zajednice, nakon čega je uslijedio niz sankcija protiv Rusije.

Vie pogledajte u fotogaleriji Putin zaronio u more da istraži bizantski brod

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!