18. KOLOVOZA 2015. 16:49h

FOTO: U Visokom uhićeno 15 osoba koje su krijumčarile drogu

Foto

Velika uhićenja ...
0

Tekst

Petnaest osoba uhićeno je u utorak u policijskoj akciji na području mjesta Visoko kod Sarajeva usmjerenoj na prekidanje mreže krijumčara narkoticima, potvr?eno je tijekom dana iz državnog odvjetništva Zeničko-dobojske županije.

Tijekom policijske akcije pretražen je veći broj lokacija koje su koristile uhićene osobe umiješane u zlouporabu droga, nedopušteno držanje vatrenog oružja i streljiva te u druga kaznena djela.

Akcija je poduzeta nakon brojnih izgreda uključujuči dva oružana obračuna lokalnih kriminalaca, više pljački i pokušaje ubojstva nakon čega su općinske vlasti u Visokom zatražila pojačanje policijskih aktivnosti.

Iz policije je najavljeno kako ć dodatne informacije o uhiućenim osobama i kaznenim djelima za koja se terete objaviti nakon provedenih saslušanja.

Vie pogledajte u fotogaleriji Velika uhićenja krijumčara droge u BiH

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!