30. OUJKA 2012. 22:07h

FOTO: Političari boksači: Borba između liberala i konzervativca

Foto

Svijet
0

Tekst

U glavnom gradu Kanade u subotu će se pred budnim okom javnosti potući liberal Justin Trudeau i konzervativac Patrick Brazeau.

Naime, riječ je humanitarnom projektu za borbu protiv raka koji se održava svake godine. U sklopu "Fight for the Cure" dvojica političara stati će u ring i u boksačkom meču odmjeriti snage u tri dvominutne runde prema Olimpijskim pravilima.

Favorit za pobjedu je Patrick Brazeau, koji i izgleda snažnije.

- Neću kriti činjenicu da jedva čekam tući Justina. Ipak je ovo boks, a ne aerobic. Moj cilj je pobijediti pod bilo koju cijenu - izjavio je konzervativac Brazeau.

- Mislim da ne trebam dodatnu motivaciju. Sama činjenica da će me netko s velikim rukama pokušati udarati što jače može, motivacija je za moju obranu - našalio se liberal Trudeau.

Meč dvojice političara Kanađani napeto iščekuju. Sportski dvoboji između kanadskih političara svake se godine održavaju u sklopu spomenute humanitarne akcije. Možda na ovakvu ideju dođu i naši političari, a borbu između čelnika SDP-a i HDZ-a nesumnjivo bi pratila cijela Hrvatska.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!