1. SIJENJA 2012. 14:15h

FOTO: Gradonačelnik New Yorka ljubi Lady Gagu

Foto

Proslava Nove go ...
0

Tekst

Kažu da prilika čini lopova. A gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg priliku koja mu se ukazala na Novu Godinu nije želio propustiti. Kada je slavni sat na Times Squareu otkucao ponoć, najbogatiji gradonačelnik svijeta uzeo je u zagrljaj Lady Gagu i poljubio je - direktno u usta.

Iako je i u Americi, kao i kod nas, običaj da se Nova godina čestita poljubcima u oba obraza, Bloomberg očito nije mogao odoljeti a da ne ispuni san tolikih muškaraca svijeta. Ili je možda samo želio pokazati da ne vjeruje u okretanje obraza...

Vie pogledajte u fotogaleriji Proslava Nove godine u New Yorku

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!