17. SRPNJA 2012. 21:10h

Egipat: Pri iskakanju vlaka iz tračnica poginulo više ljudi

Foto

Svijet
0

Tekst

U nesreći vlaka u predgrađu Kaira u utorak najmanje je 15-ro putnika ozlijeđeno no prva izvješća da ima i poginulih nisu potvrđena, rekli su izvori iz policije i medicinskih službi.

Vlak je putovao iz južnog Egipta prema Kairu kada je iskočio iz tračnica u četvrti Giza, po dvojici dužnosnika redarstvenih službi. Po prvim izvješćima vlak se nakon iskakanja iz tračnica zapalio pri čemu je više ljudi poginulo. (Hina)

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!