24. KOLOVOZA 2015. 17:58h

Dogodila se dva samoubojstva nakon hakiranja stranice za upoznavanje

Foto

Svijet
0

Tekst

Kanadska policija objavila je u ponedjeljak da je otvorila istragu nakon dva samoubojstva koja bi mogla biti povezana s kra?om i objavom podataka milijuna korisnika internetskog portala za izvanbra─Źne susrete Ashley Madison.

"Istra┼żit ─çemo te informacije", rekao je glasnogovornik policije u Torontu.

Neki drugi korisnici Ashley Madisona, ─Źiji su podaci tako?er objavljeni, od tada su bili ┼żrtve pokušaja ucjene, dodao je.

Skupina koja se naziva "The Impact Team" objavila je prošli utorak i ─Źetvrtak 30 GB podataka s milijunima imena, korisni─Źkih ra─Źuna, adresa i e-mail adresa kao i povijest navigacije klijenata Ashley Madisona. Portal je hakiran u srpnju.

Kanadska policija istragu provodi u suradnji s ameri─Źkim FBI-om.

 

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna ┬Őitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu ┬Őitum, pro─Źelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradona─Źelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveu─Źili┬Üna profesorica, ─Źlanica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti boji┬Ünice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagreba─Źkog holdinga ─Źinila se kao idealna osoba za tu politi─Źku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem pri─Źa o svom ┬×ivotnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, ─Źija je ─Źlanica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge du┬×nosti.

  • Intervju: Mirna ┬Őitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan vi┬Üe od 6 milijuna puta!