31. SIJENJA 2012. 18:27h

Djevojčica nađena mrtva u krevetu, majka ni hitnu pomoć nije zvala

Mrtvačka kola dolaze u dječji vrtić u Belgiji u kojem su počinjena ubojstva

Foto

Svijet
0

Tekst

Mrtvo tijelo šestogodišnje A. B. pronašla je srbijanska policija u utorak obiteljskoj kući u Svilajncu, prenosi Blic.

Uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije.

Djevojčičina majka, 34-godišnja T. B., tvrdi da je malena preminula tijekom noći u svom krevetu. Međutim, policija je posumnjala u njezinu priču kada je T. B. ujutro u domu zdravlja tražila potvrdu o smrti svog djeteta.

Izvor blizak istrazi za Blic je izjavio da je majka izgledala neobično mirna, a nakon otkrića mrtvog djeteta nije čak ni zvala hitnu pomoć.

T. B. je dijete zbog bračnih problema 2006. godine ostavila u sirotištu, ali ga je poslije tražila natrag tvrdeći da ga je ostavila samo privremeno. Dijete je prvo dodijeljeno udomiteljskoj obitelji pa naposljetku i majci.

Međutim, kasnije joj je oduzeto zbog sumnje da ga fizički zlostavlja pa opet vraćeno nakon višemjesečne borbe.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!