23. TRAVNJA 2012. 19:19h

"Dječak u crvenom prsluku" vratio se u Švicarsku

Foto

Svijet
0

Tekst

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je ukradena slika znamenitog slikara Paula Cezannea, koju je u Beogradu pronašla srpska policija, na putu za Švicarsku i kako očekuje da će ona ubuduće biti dobro čuvana, javljaju mediji u Srbiji.

Dačić je dodao kako je malo prije 15 sati iz beogradske zračne luke poletio specijalni zrakoplov s predstavnicima švicarskih vlasti i slikom "Dječak u crvenom prsluku", koja je u veljači 2008. ukradena iz Muzeja u Zürichu "i slika je sada u njihovom posjedu".

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!