12. LIPNJA 2011. 11:49h

Crna Gora: Uhićen Branislav Vujović zbog dvostrukog ubojstva u Vukovaru

Foto

Svijet
0

Tekst

Crnogorska policija uhitila je Stanislava Vujovića Frenka (51) za kojim je Hrvatska raspisala međunarodnu tjeralicu zbog dvostrukog ubojstva i pokušaja ubojstva u Vukovaru u rujnu 1997. , objavili su crnogorski mediji.

Prema priopćenju Uprave policije Crne Gore, Vujović je uhićen na graničnom prijelazu Dobrakovo, između Crne Gore i Srbije, kod Bijelog Polja i bit će izručen Hrvatskoj.

- Vujović je, 18. rujna 1997. nakon svađe, uzeo pištolj i u jednom kafiću u Vukovaru pronašao i ubio dvojicu muškaraca, dok je treću osobu ranio - navodi  priopćenje crnogorske policije.

Vujović je priveden istražnom sucu Višeg suda u Bijelom Polju, koji mu je odredio ekstradicijski pritvor, a dalje slijede kontakti između crnogorskih i hrvatskih pravosudnih organa zbog njegova izručenja Hrvatskoj, pišu crnogorski mediji.

 

Dalje.com
1/0
  • Intervju: Mirna Šitum (drugi dio)

    Profesoricu Mirnu Šitum, pročelnicu za zdravstvo grada Zagreba, najavili smo prije desetak dana kao HDZ-ov tajni adut u utrci za gradonačelnicu Zagreba ako se Zagrebu dogode prijevremeni izbori. Ugledna doktorica, sveučilišna profesorica, članica HAZU-a, dragovoljka Domovinskog rata koja je ranjena na prvoj crti bojišnice i koja od nedavno savladava i komunalne probleme kao predsjednica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga činila se kao idealna osoba za tu političku bitku. No, u velikom razgovoru za portal dalje.com u kojem priča o svom životnom, znanstvenom i ratnom putu otkriva kako u politici ipak ima neke druge planove. HDZ-u, čija je članica, spremna se odazvati, ako je pozovu. Ali za neke druge dužnosti.

  • Intervju: Mirna Šitum (prvi dio)
  • Ella Henderson: Hold on, we are going home
  • Video koji je pogledan više od 6 milijuna puta!