18. SRPNJA 2015. 19:39h

CHATTANOOGA Broj poginulih je porastao na 5

Foto

Svijet
0

Tekst

Mornarički dočasnik umro je od rana zadobivenih u ovotjednoj pucnjavi u Chattanoogi u američkoj saveznoj državi Tennesseju, objavila je američka mornarica u subotu, čime je broj poginulih u napadu porastao na pet.
 
U kratkom priopćenju američke mornarice nisu navedeni ime, adresa ni dob umrlog dočasnika, ali ga je pobaka Darlene Proxmire, kako navodi reuters, identificirala kao Randalla Smitha iz Pauldinga u Ohiju, iza kojega su ostali supruga i troje djece.
 
Napadač kuvajtskog porijekla, 24-godišnji Mohammod Youssuf Abdulazeez, tako?er je poginuo u razmjeni vatre s policijom u četvrtak nakon napada na dva centra za novačenje u Chattanoogi, kad je ubio četiri marinca u napadu koji američke vlasti vode kao teroristički.
 
Abdulazeez je u otvorenom Ford Mustangu otvorio vatru na vojni centar za novačenje i pričuvni centar mornarice, koji su jedan od drugog udaljeni 10 kilometara.
 
FBI još istražuje motive napada koji se dogodio u trenutku dok su američke vlasti sve zabrinutije zbog opasnosti koje predstavljaju "vukovi samotnjaci".

 

Dalje.com
1/0